Prijzen minicamping

tarieven_camping_2022

Bovengenoemde prijzen gelden voor 2022 en 2023.

Aankomst- en vertrektijden
aankomst:  ná 13:00 uur
vertrek: vóór 12:00 uur

Reserveren boekingsysteem
Voor het direct reserveren van de minicamping kunt u gebruik maken van onderstaande button. U wordt dan doorgeschakeld naar ons boekingsysteem.

Button Reserveren

Reserveren contactformulier
Het reserveren van een kampeerplaats kan ook nog via ons contactformulier, telefonisch, via WhatsApp of e-mail. Graag onder vermelding van uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, aankomst en vertrekdatum en type kampeermiddel.

In overleg wordt een plaats voor u gereserveerd. Na reservering krijgt u een schriftelijke bevestiging, waarop het vooruit te betalen bedrag staat aangeven. Zodra de betaling ontvangen is, wordt de reservering definitief. Uw reserveringsbevestiging is het bewijs dat u gereserveerd heeft.

Hemelvaart en Pinksteren
Hemelvaart minimaal te reserveren van:
Aankomst: woensdag 17 mei 2023
Vertrek: zondag 21 mei 2023

Pinksteren minimaal te reserveren van:
Aankomst: vrijdag 26 mei 2023
Vertrek:  maandag 29 mei 2023

Reserveringsvoorwaarden
Een gereserveerde kampeerplaats die niet op de afgesproken datum is bezet en waarvan wij geen bericht van verhindering hebben ontvangen, wordt door tot het einde van de dag vrijgehouden. Hierna wordt deze plaats aan een ander verhuurd.
Over de dagen die u niet aanwezig bent, maar die wel zijn gereserveerd, is kampgeld verschuldigd. Wij raden u daarom aan een eigen annuleringsverzekering af te sluiten!

Voor reserveringsvoorwaarden klik hier.